Mijn aanpak

Hoe meer energie je verbruikt, hoe groter de kans dat je daarvoor een hoge rekening betaalt in de vorm van lichamelijke klachten. Je werkt bijvoorbeeld te lang door in een te hoge versnelling, kropt gevoelens van irritatie op of negeert consequent jouw eigen behoeften. Mogelijk gevolg? Je raakt vermoeid, krijgt hoofdpijn, huidirritaties of erger. Als stressconsultant geef ik voorlichting waarom het belangrijk is om stressverhogende situaties bij jezelf te herkennen en bij de bron aan te pakken. Daarnaast reik ik handvatten aan waarmee je zelf leert om anders met deze situaties om te gaan.

Hoe wordt het coachtraject ervaren?

Kijk ook eens op deze website naar ervaringen. Daar lees je onder andere ervaringen van deelnemers aan mijn coachtrajecten.

Van ineffectief

Ik help jou om inzicht te krijgen in denk-, handelings- en gedragspatronen die jou energie kosten en uiteindelijk kunnen leiden tot stress. Deze ineffectieve patronen kunnen zowel in een werkomgeving voorkomen als in het dagelijkse leven. Hierdoor ben je uiteindelijk niet in staat om de energie te voelen die nodig is om je te ontspannen en positief in het (werk)leven te staan. 

Naar effectief

Het doorbreken van deze patronen leidt tot het stimuleren van een positieve energiebalans, een veerkrachtiger stresssysteem en een fitter lichaam. Immers als je beseft wat je werkelijk belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt, ga je als vanzelf hiernaar handelen. Het resultaat is een energiek persoon met een gezonde dosis zelfvertrouwen, een ‘lang lontje’ en een positieve uitstraling op de (werk) omgeving.

20- 30- 40- 50- 55-pluscoaching

Als je net bent afgestudeerd, haal je je energie waarschijnlijk uit andere bezigheden dan wanneer jouw derde kind wordt geboren of wanneer je aan de vooravond staat van jouw pensioengerechtigde leeftijd. In mijn aanpak houd ik rekening met de levensfase waarin je zit of je nu 20,30,40 of 55-plus bent.
 

Gratis kennismakingsgesprek

Mijn aanpak is persoonlijk, deskundig, duidelijk en resultaatgericht. Ieder traject begint met een uitgebreid gratis kennismakingsgesprek. Afhankelijk van dit gesprek krijg je een traject aangeboden bij M Training of wordt een aanbeveling gedaan voor een ander traject. Ik zoek, waar nodig én in het belang van de cliënt, de samenwerking op met andere professionals. Op deze wijze kun je een traject kiezen wat het beste persoonlijke resultaat zal opleveren. Op basis van het geadviseerde traject wordt een maatwerkofferte verstrekt.

Effectmeting door de Universiteit van Maastricht

Ik hecht veel waarde aan het meten van resultaat. Dat is de reden dat ik een samenwerking ben aangegaan met de Universiteit van Maastricht. In overleg met jou vinden er drie effectmetingen plaats; een nulmeting en twee keer een resultaatmeting na 3 maanden en 1 jaar. Deze effectmetingen worden door de Universiteit van Maastricht uitgevoerd.